top of page
Boogie Express X Panchi X Bad Gyals - Silent Disco XL - On Ice!
Boogie Express X Panchi X Bad Gyals - Silent Disco XL - On Ice!

Sat, Feb 04

|

Schaatsbaan Rotterdam

Boogie Express X Panchi X Bad Gyals - Silent Disco XL - On Ice!

Oh YES! Voor de eerste Boogie editie van 2023 nemen we jullie direct mee naar een nieuwe unieke locatie: ๐—ฆ๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€๐—ฏ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฅ๐—ผ๐˜๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—บ!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Time & Location

Feb 04, 2023, 8:00 PM โ€“ Feb 05, 2023, 1:00 AM

Schaatsbaan Rotterdam, Toepad 95, 3063 NJ Rotterdam, Nederland

About The Event

𝗕𝗢𝗢𝗚𝗜𝗘 𝗢𝗡 𝗜𝗖𝗘ย 

Oh YES! Voor de eerste Boogie editie van 2023 nemen we jullie direct mee naar een nieuwe unieke locatie: 𝗦𝗰𝗵𝗮𝗮𝘁𝘀𝗯𝗮𝗮𝗻 𝗥𝗼𝘁𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗺!

Op 𝘇𝗮𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴 𝟰 𝗳𝗲𝗯𝗿𝘂𝗮𝗿𝗶 toveren we het gehele terrein om tot een swingend - silent disco XL - schaatsparadijs. Dit doen we echter niet alleen: voor de ultieme muziekbeleving hebben we onze vrienden van 𝗣𝗮𝗻𝗰𝗵𝗶 en 𝗕𝗮𝗱 𝗚𝘆𝗮𝗹𝘀 𝗖𝗹𝘂𝗯 ook uitgenodigd! Schaatsen is niet verplicht en er is voor ieder wat wils, van pirouettes draaien op het ijs tot een snelle ronde maken op de 400m baan. Het programma ziet er als volgt uit:

𝗦𝗜𝗟𝗘𝗡𝗧 𝗗𝗜𝗦𝗖𝗢 𝗞𝗮𝗻𝗮𝗮𝗹 𝟭: Boogie Express (disco/house) 𝗞𝗮𝗻𝗮𝗮𝗹 𝟮: Panchi (urban/r&b)

𝗕𝗔𝗗 𝗚𝗬𝗔𝗟𝗦 𝗖𝗟𝗨𝗕 𝗦𝗧𝗔𝗚𝗘 De heetste dames van de stad zullen met Bad Gyals Club een aparte, intieme stage hosten. Vet die heupen maar alvast in, jullie zullen het nodig hebben!

𝗧𝗜𝗖𝗞𝗘𝗧𝗦: De ticketverkoop start op 𝘄𝗼𝗲𝗻𝘀𝗱𝗮𝗴 𝟰 𝗷𝗮𝗻𝘂𝗮𝗿𝗶 om 𝟭𝟮:𝟬𝟬 𝘀𝘁𝗶𝗽𝘁. Tickets zijn verkrijgbaar via โ–ถ๏ธŽ bit.ly/boogietickets.

𝗟𝗜𝗡𝗘 𝗨𝗣: TBA

𝗜𝗡𝗙𝗢: - Adres: Toepad 95 - Tijd: 20:00 - 01:00 - Deuren sluiten om 22:00 - Schaatsen huren via de ticketshop voor โ‚ฌ6 per paar - Eigen schaatsen toegestaan - PIN ONLY

Houd 𝗕𝗼𝗼𝗴𝗶𝗲 𝗘𝘅𝗽𝗿𝗲𝘀𝘀 (IG:@boogieexpress) in de gaten voor foto's, video's en updates!

Share This Event

bottom of page